Cagliostro 931

Härstamning

Härstamning

Cagliostro, f. 1992, tillhör en av Holsteins bästa stostammar, 18b1. Han köptes av min make som 2åring och när jag träffade Cagli första gången, hade jag lite svårt att tro att denne långbenta och gängliga  yngling en gång skulle bli  den stjärna som Jasper utlovade. Cagliostro fick tid på sig att utvecklas och visades först som 5åring på bruksprovet.Han fick årets högsta hoppbetyg och 9, 10 i ridbarhet.Hans godkännande hängde trots detta på en ytterst skör tråd eftersom han fick 4 på traven. En bortglömd regeländring gjorde att han ändå fick sitt godkännande.

Stamtavla

Calando I Cor de la Bryére Rantzau xx Foxlight xx
Rancune xx
Quenotte Lurioso
VESTALE DU BOIS MARGOT
Furgund Colombo Cottage Son xx
Nonne
Asaka Herwin
Unschuld
Zilia Liostro LadyKiller xx Sailing Light
Lone Beech
Lublin Fernese
Zypresse
Ella Colt Cormwell
Ulana
Dorette Monarch
Schelle

Egna Prestationer

Egna Prestationer

Cagliostro debuterade som 7åring i 1.50 med placering och var snart en av landets framgångsrikaste hopphästar. Han fick framstående segrar och placeringar även internationellt och deltog med åtskilliga felfria rundor i nationsprishoppningar för landslaget .

Han vann inomhus SM och missade omhoppning till WC kval i Leipzig med 1 tidsfel. 2006 såldes han till Noora Pentii i Finland som skördade många framgångar med honom och deltog i två EM och ett WM för Finland. Cagliostro utnämndes till Årets häst i Finland för några år sedan.

Avkommor

Avkommor

Cagliostro lämnade många framstående hopphästar efter sig i Sverige. Den framgångsrikaste är nog Bee Wonderful som med Linda Heed tagit otaliga internationella topresultat.

Bilder på avkommor

Filmer

Filmer

Bilder på Cagliostro 931