Cagancho 1017

Härstamning

Härstamning

Cagancho 1017. Holst stam 579 e. Calido 1 u. Varan e. Cabinett II.

Cagancho f. 1997 i Holstein hos H.G.Holler och inköptes som 2 åring av mig på Holsteiner Förbundets hingstauktion. Han var en otroligt vacker individ, rörlig och med uppenbart stor hoppförmåga. Hans fader Calido 1 räknas i dag för en av dom stora hoppförärvarna i Holstein. Cagancho gjorde sitt bruksprov som 5åring med årets högsta hoppbetyg och 10 p på temperamentet.

Stamtavla

Egna Prestationer

Egna Prestationer

Cagancho utbildades och tävlades av Niklas Arvidsson upp till internationell klass. Han uppnådde ett stort antal placeringar och segrar i nationella och internationella klasser och representerade landslaget bl. a. i La Baule, Rom och Buenos Aires i Argentina där laget blev 2a och Cagancho bästa laghäst med 0+4 fel.  I GPklassen placerade han sig på 6:e placering.

Avkommor

Avkommor

Cagancho betjänade inte så många ston under sina avelsår i Sverige men lämnade en förstklassig svårklasshäst i hoppning, Zingara ex. Causa Rei som tävlades av Jessica Kürten. Nämnas bör också Lagancho FLB och den lovande fälttävlanshästen Miss Mara. P.g.a. bristande intresse från avelsfolket såldes han utomlands.

Bilder på avkommor

Filmer

Filmer

Bilder på Cagancho 1017